Skrevet ut fra Akershusmuseets hjemmeside - 26-01-2015 05:01:23 - http://www.akersmus.no
:: :: Facebook :: Nettby
Nyheter Program Utstillinger Publikasjoner Skoletjenesten Kulturminner i Akershus Nyhetsarkiv Om oss Grunnlovsjubileet  

Julen er for mange forbundet med tradisjoner og gode opplevelser sammen med familien, og dem man har kjær. Gledelig er det da for Tertitten, at så mange som 2269 reisende besøkte nettopp oss i desember.


Urskog-Hølandsbanen «Tertitten»

Rett før jul var vi på Funni gård i Nes og hentet to himmelsenger som er nærmere 200 år gamle. Funni er en gammel gård hvorfra det er kommet et stort antall gjenstander til museet.


Gamle Hvam Museum

Avistegnernes Hus holder normalt stengt i januar, men på grunn av terrorangrepet på satiremagasinet Charlie Hebdo i Paris, åpner vi utstillingen «Je suis Charlie» førstkommende lørdag 17. januar kl 12.00


Avistegnernes Hus

Asker Museum holder åpent gjennom hele vinteren: * Se vår nye utstilling om den spennende industrihistorien i Asker og Bærum * Bli med på omvisning i kunstnerhjemmene til Otto & Tilla Valstad og Arne & Hulda Garborg. * Nyt en vaffel og noe varmt i koppen på Kafe Gunhild og finn flotte gaver i museumsbutikken! * La barna boltre seg på de fine utområdene mellom de vakre gamle bygningene.


Asker Museum

2015 er et spesielt år for Gamle Hvam museum. Det er i år nemlig ett hundre år siden den gamle storgården Hvam ble innviet som museum. Vi innleder jubileumsåret med et lenge etterlengtet arbeid – rehabilitering av taket på hovedbygningen fra 1820.


Gamle Hvam Museum

Røykåshytta, skogbruksutstilling, faste interiørutstillinger, den nye utstillingen "Vi lever av jorda", samt utstillingen "Jesus Christ Superstar" er noe av det du kan oppleve på Lørenskog Bygdemuseum i 2015.


Lørenskog bygdemuseum

Oslofjordmuseet søker etter en engasjert medarbeider til et vikariat med spennende og varierte arbeidsoppgaver. Kunne du tenke deg en ny og spennende jobb når vi nå går inn i 2015?


Oslofjordmuseet

Oslofjordmuseet har fått inn en ny båt i vinteropplag! En nybygget "Oslofjording" på 17 fot. Man kjenner kun til to andre tilsvarende båter. Kjenner du noen?


Oslofjordmuseet
Akershusmuseet
Administrasjon
Museumstjenesten
Kommunikasjonsavdelingen
Kulturringen
Riktig Restaurering Akershus
Museumsavdelinger
Asker Museum
Aurskog-Høland bygdetun
Avistegnernes Hus
Eidsvoll museum
Fetsund Lenser
Follo Museum
Forsvarets flysamling
Gamle Hvam Museum
Hurdal Historielags Samlinger
Linderud Gård
Lommedalsbanen
Lørenskog Bygdemuseum
Nes Samlinger
Oslofjordmuseet
Rælingen Bygdetun
Skedsmo Bygdemuseum
Museumsfabrikken Strømmen
Ullensaker museum
Urskog-HølandsbanenDigitaltMuseum Museumsnytt
Akershus Kulturnett Kulturnett.no


for ansatte