Skrevet ut fra Akershusmuseets hjemmeside - 29-07-2015 08:07:53 - http://www.akersmus.no
:: :: Facebook :: Nettby
Nyheter Program Utstillinger Publikasjoner Skoletjenesten Kulturminner i Akershus Nyhetsarkiv Om oss  

Bli med tjenestejenta Anne på en spennende rundtur på tunet på Gamle Hvam! Hva er alle de forskjellige husene til? Hvorfor har stabburet så rare «bein», og er det virkelig en nisse i stallen? Og hvem er egentlig Anne? Hvordan var det å være tjenestejente på bygdas største gård?


Gamle Hvam Museum

Søndag 26. juli inviterer Oslofjordmuseets venner til maleaktiviteter på Oslofjordmuseet. Hver søndag kl. 14.00 er det aktiviteter for barna nå i sommer!


Oslofjordmuseet

Bli med på malerkurs med kunstner, steinerpedagog og kunsthistoriker Anne Kristine Sollund på Linderud gård 24, 25 og 26 juli kl 11- 17 Lær tegning, komposisjon, fargelære på tre dager på tegne/ malekurs på fantastiske Linderud gård.


Linderud gård

Førstkommende søndag 19. juli skal Roger Holt og Are Eeg, begge ansatte på Urskog-Hølandsbanen ha foto- og verktøyutstilling i parken ved Sørumsand stasjon. De sørger også for at den staselige gamle Diplom-Is kiosken er åpen!


Urskog-Hølandsbanen «Tertitten»

Son er en av "Sørlandsbyene" i Akershus. Og der finner du også Son Kystkultursenter. Hver eneste helg i sommersesongen er det masse aktiviteter på dette vakre stedet ved fjorden.


Follo Museum

Søndag 19. juli kl. 14.00 er det tid for eventyrstund for barna på Oslofjordmuseet i Vollen. Oslofjordmuseet har åpent alle dager i sommer fra kl. 11-16, og på søndagene har Oslofjordmuseets venner ekstra barneaktiviteter!


Oslofjordmuseet

Et 2,5 km fløtingsanlegg og et våtmarksenter ligger i Norges Amazonas, rett utenfor Oslo.


Fetsund Lenser

Søndag 19. jul kl 14 holder den klassiske vokalduoen Vivezza konsert i den vakre barokksalen på Linderud Gård. Duoen består av sopran Tuva Weideborg Hongve og mezzosopran Ingvild Storhaug, og med seg til Linderud Gård har de pianist André Bongard.


Linderud gård

Du trenger ikke å reise langt for å få uforglemmelige sommerminner. Akershusmuseet gir deg tips for flotte dagsturer som gir gode sommerminner!


Akershusmuseet

Oslofjordmuseet har åpent fra 11-16 på søndag 12. juli. Klokka 14.00 er det tid for aktiviteter for barna og denne søndagen lager vi blant annet pinnedukker!


Oslofjordmuseet
Akershusmuseet
Administrasjon
Museumstjenesten
Kommunikasjonsavdelingen
Kulturringen
Riktig Restaurering Akershus
Museumsavdelinger
Asker Museum
Aurskog-Høland bygdetun
Avistegnernes Hus
Eidsvoll museum
Fetsund Lenser
Follo Museum
Gamle Hvam Museum
Hurdal Historielags Samlinger
Linderud Gård
Lommedalsbanen
Lørenskog Bygdemuseum
Nes Samlinger
Oslofjordmuseet
Rælingen Bygdetun
Skedsmo Bygdemuseum
Museumsfabrikken Strømmen
Ullensaker museum
Urskog-HølandsbanenDigitaltMuseum Museumsnytt


for ansatte