Skrevet ut fra Museumstjenestens hjemmeside - 24-04-2014 04:04:25 - http://www.akersmus.no
:: :: Facebook :: Nettby
Forsiden Samlingene Prosjekter Publikasjoner Bildegalleri Nyhetsarkiv Om oss  

Torsdag den 6. mars var det utstillingsåpning samtidig i Hamar og Falun på «MOVES – for en bedre fremtid» en vandreutstilling som er laget i to eksemplarer - en svensk og en norsk som skal turnere i hvert sitt land.
» Les mer...


Søndag 26. januar er siste dagen det er mulighet til å se den flotte fotoutstillingen Strømsveien i forandringens tegn. Her finner du gamle sorthvittbilder, og en unik dokumentasjon av hele Strømsveien med bilder tatt i 2002 og 2012.
» Les mer...


Akershusmuseet har siden 2011 deltatt i Interregprosjektet «Ny i Indre Skandinavia». Den 8. november presenterte Akershusmuseet et delemne fra dette prosjektet: Svorsk – to loose oneself when the language get hybridized? på phd-konferansen «More or less European: Discourses on Contemporary European Migration, Integration and Othering» på Universitetet i Oslo 7.-8.11.13.
» Les mer...


Høsten 2012 vedtok Akershusmuseet å etablere interne nettverksgrupper innen en del fagområder. Et av dem var samlingsforvaltning. Samlingsforvaltningsgruppen har om lag 10 aktive faste deltakere. Nå har vi hatt tre møter i 2013 og her følger litt informasjon om hva vi har gjort så langt.
» Les mer...


Digitalt museum er vår gode anledning til å vise fram hva vi har i magasinene våreav gjenstander og fotografier. Her kan du også gi tilbakemeldinger på det du ser!
» Les mer...

Akershusmuseet
Administrasjon
Museumstjenesten
Kommunikasjonsavdelingen
Kulturringen
Riktig Restaurering Akershus
Museumsavdelinger
Asker Museum
Aurskog-Høland bygdetun
Avistegnernes Hus
Eidsvoll museum
Fetsund Lenser
Follo Museum
Forsvarets flysamling
Gamle Hvam Museum
Hurdal Historielags Samlinger
Linderud Gård
Lommedalsbanen
Lørenskog Bygdemuseum
Nes Samlinger
Oslofjordmuseet
Rælingen Bygdetun
Skedsmo Bygdemuseum
Strømmen
Ullensaker museum
Urskog-HølandsbanenDigitaltMuseum Museumsnytt
Akershus Kulturnett Kulturnett.no


for ansatte